Tel: 0653795940

Tel: 0653795940
Mail: info@zerowastefoundation.nl

Moderne milieuapparatuur voor effectief afval en grondstoffenbeheer

 

ATM service is een innovatieve organisatie die zich kenmerkt door het ontwikkelen, fabriceren en technisch onderhouden van moderne milieuapparatuur voor organisaties die effectief afval en grondstoffenbeheer willen bereiken door inzet van speciaal ontwikkelde equipment.

 

ATM service

Jarenlange ervaring in de afvalindustrie maakt dat de producten van ATM service zich onderscheiden door een combinatie van praktijkgerichte werking, een modern design en bovenal betaalbare robuustheid.

De producten worden veelal in samenwerking met een organisatie of met specifieke bedrijfssector ontwikkeld voor een materiaal of afvalsoort.

Zo is er voor de Fastfood sector een speciale, verticale persinstallatie ontworpen die in staat is om de inhoud van 240 of 360 ltr. minicontainers met 400% te laten toenemen!

Downloader

Deze persinstallatie wordt onder de naam Downloader op de markt gebracht in Nederland en Belgie, en is één van de oplossingen die ATM service bedacht heeft om intern afvalbeheer en opslag mogelijk te maken.

De kostbare vierkante meters van bedrijven worden efficienter benut, hygiéne neemt toe en het aantal inzamelbeurten van de inzamelaar neemt fors af.

 

 

Thermopers 

Een ander voorbeeld is de Thermopers, waarmee schone kunststoffolie tot handzame briketten wordt gesmolten, die daarna nog steeds afzetbaar in de recycling industrie.

ATM service wordt steeds vaker betrokken bij gebiedsprojecten van de Zero Waste Foundation, vanwege de persoonlijke inzet en kennis van de directeur-eigenaar.

Neem gerust contact op met hem indien u behoefte heeft aan een gerichte oplossing voor uw afvalprobleem. Bel 0653474464 of stuur een email naar Gerard Meijer voor een kennismakingsgesprek of bezoek de site.