Tel: 0653795940

Tel: 0653795940
Mail: info@zerowastefoundation.nl

SCHERVEN BRENGEN GELUK, DUS WIJ SLAAN GRAAG UW FLESSEN STUK

 

De Bottlenecker Group is een jonge dynamische onderneming en is, als ontwikkelaar en fabrikant van glasverkleiningsapparatuur, marktleider op dit gebied in Nederland.

 

Bottlenecker Group

In veel organisaties speelt het innoveren van het afvalbeheer een grote rol en is er een duidelijke ambitie om te ontwikkelen naar circulaire bedrijfsvoering. De vraag naar slimme milieuapparatuur die aansluit op moderne en schone afvoerlogistiek neemt snel toe en daar speelt Bottlenecker Group op in met een drietal Botlite machines, die in staat zijn om, effectief en geluidsarm, recyclebare scherven te maken van lege flessen.

Botlite 

De Botlite120, de Botlite Box en de Botlite Bidon zijn in Nederland en inmiddels ook in het buitenland aan een opmars bezig in diverse bedrijfstakken, maar vooral binnen de Horeca sector.

Als donateur van de Zero Waste Foundation wordt benadrukt dat het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staat. De missie en visie van ZWF sluit naadloos aan bij de Bottlenecker Group, waarbij ook participatie in de circulaire gebiedsprojecten, die ZWF tezamen met haar donateurs ontwikkeld, veel mogelijkheden biedt voor verdere expansie van onze organisatie.

Neem snel een kijkje op onze site voor verdere informatie over onze produkten en diensten.