Tel: 0653795940

Tel: 0653795940
Mail: info@zerowastefoundation.nl

Zerowaste leidt tot innovatie

Uw gids naar een afvalvrije toekomst

Zerowaste leidt grondstoffen

Zerowaste leidt tot innovatie

Donateurs Stichting ZeroWaste Foundation

De stichting heeft geen commerciële inkomsten en is afhankelijk van donateurs. Wij bedanken de huidige donateurs en verwelkomen nieuwe. Bent u geïnteresseerd neem dan contact met onze op via onze contactpagina.

 

Cityhub

Uw hub naar de stad

Duurzaam denken én doen

Onze visie is ontstaan vanuit duurzaamheid. Omdat er steeds meer online wordt besteld, lopen stadscentra vaker en sneller vol met halfvolle bestelbusjes, die allemaal op tijd de bestelde producten willen bezorgen. Dit zorgt niet alleen voor verkeersopstoppingen en een hoop irritatie, maar ook voor ontzettend veel onnodige luchtverontreiniging. Daarom heeft City Hub handige distributiecentra aan de rand van steden, waar alle verschillende bestellingen worden verzameld en met slechts één groen transportmiddel het centrum in worden gereden en bezorgd.

Website

Greenpoint Solutions

1 ton Swill levert 200 m3 biogas op

Geen enkele keuken is hetzelfde. Daar weten wij inmiddels alles van. Daarom kunt u maatwerk van Greenpoint Solutions verwachten. Met onze geavanceerde oplossing voor organisch afval voert u deze afvalstroom op de meest efficiënte manier af.

Hoe doet Greenpointsolutions dit; door middel van een inzamelpunt (swilltafel) in de ‘groot’ keuken die gekoppeld is aan een onder / of bovengrondse (swill)tank.

Lees meer.

The Green Machine

Het beproefde TGMi-ontwerp van afvalverwijderingsunits wordt al meer dan 50 jaar in Europa gemaakt. The Green Machine Ind. is een onafhankelijk bedrijf gevestigd in Nederland.

Effectief en handig
Met een TGMi-eenheid kan vrijwel al het voedselafval, inclusief kleine botten, worden weggegooid en verwerkt met beperkte transporten en stankoverlast.

 

Website

 

 

Master Cleaners B.V.

Geen prullenbakken meer in kantoor

In het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam staan er straks geen prullenbakken meer, in de kantoren. Iedere medewerker levert zijn afval in bij een servicepunt in de gang. Master Cleaners, onderdeel van de Master Group, introduceert een nieuwe manier van schoonmaak en afvalinzameling. Motto aldus manager Leo van der Zwan: ‘Verspilling tegengaan.’

Lees Meer

 

 

 

 

 

ATM Service

Moderne milieuapparatuur voor effectief afval en grondstoffenbeheer

ATM service is een innovatieve organisatie die zich kenmerkt door het ontwikkelen, fabriceren en technisch onderhouden van moderne milieuapparatuur voor organisaties die effectief afval en grondstoffenbeheer willen bereiken door inzet van speciaal ontwikkelde equipment.

Lees Meer

 

 

 

 

 

Flynther

In 2012 is Flynther begonnen met het leveren van verpakkingsmaterialen voor gevaarlijk afval. Dit waren eerst met name naaldencontainers en vaten voor het inzamelen van ziekenhuisafval. Snel daarna volgde medische producten gericht op het behandelen van diabetes. Lancetten, pennaalden bloedglucose meters en strips.

De klantenkring bestaat hierdoor uit afval inzamelaars, apotheek ketens, ziekenhuizen, laboratoria, trombosediensten en enkele buitenlandse partijen. Al sinds 2013 is Flynther het inzamelen van afval in boxen aan het promoten. In eerste instantie in de zorg, maar nu ook voor het apart inzamelen van afvalstromen. Enkele zorginstellingen en hotels werken inmiddels met deze boxen. Wij geloven dat het gebruik van een waterbestendige box een hoop voordelen kan bieden op het gebied van kosten, logistiek en milieu.

Website

 

Tork PaperCircle®

Papieren handdoeken recyclen

Tork PaperCircle is de eerste recyclingservice voor papieren handdoeken ter wereld.

Gebruikte papieren handdoeken worden door de schoonmakers binnen een bedrijf apart ingezameld en daarna opgehaald om te worden gerecycled tot nieuwe hygiëne-tissueproducten. Samen met de ZeroWaste Foundation ontwikkelt Tork, een van de wereldwijde merken van Essity, een E-learning programma om schoonmakers in bedrijven te leren circulair te werken.

 Lees Meer

 

 

 

Bottlenecker Group

Scherven brengen geluk, dus wij slaan graag Uw flessen stuk.

De Bottlenecker Group is een jonge dynamische onderneming en is, als ontwikkelaar en fabrikant van glasverkleiningsapparatuur, marktleider op dit gebied in Nederland. In veel organisaties speelt het innoveren van het afvalbeheer een grote rol en is er een duidelijke ambitie om te ontwikkelen naar circulaire bedrijfsvoering.

 Lees Meer

 

Ecocreation

Circular waste reduction.

Heeft jouw organisatie een zero waste-ambitie? Wil je afvalstromen reduceren en kosten besparen?

Mag jouw duurzame bedrijfsvoering zichtbaarder worden?

Met de Ecocreation Composteermachine maak je van al het organisch afval in 24 uur droge, waardevolle compost.

 Website