Tel: 0653795940

Tel: 0653795940
Mail: info@zerowastefoundation.nl

Van afval naar grondstof

‘Van afval naar grondstof’. Dit is het motto van stichting ZeroWaste Foundation, een platform van en voor bedrijven, overheden, kennisinstellingen en andere organisaties die zich inzetten voor de transitie naar een circulaire economie met een focus op zero-waste. Motto: van afval naar grondstof. Word donateur om om samen te werken aan een toekomst zonder afval!

Bekijk hier onze flyer 

From waste to raw material

'From waste to raw material'. This is the motto of the ZeroWaste Foundation, a platform by and for companies, governments, knowledge institutions and other organizations that are committed to the transition to a circular economy with a focus on zero-waste. Motto: from waste to raw material. Become a donor to make our future zero waste!

See our flyer here 

Projectenportfolio

Photo by Tycho Atsma on Unsplash

 

Hoogbouw gaat zero waste

Samen met Rebel Group heeft ZeroWaste Foundation een aanpak ontwikkeld voor de oplossing van afvalscheiding, inzameling en transport in nieuwbouwwijken met veel hoogbouw. DE aanpak leent zich voor veel gebiedsontwikkelingen in de grote steden waar afvalscheiding niet echt van de grond komt. Motto: makkelijk maken door nieuwe techniek!

 

Anatomie van de vuilniszak

Slimmer schoonmaken

Door schoonmaakactiviteiten, afvalscheiding en afvalinzameling beter op elkaar af te stemmen worden grote stappen gezet op weg naar een zero-waste samenleving. Op de Interclean Beurs 2018 in de Rai organiseert ZeroWaste Foundation een heel programma om schoonmaakbedrijven, leveranciers van innovatieve machines en facilitymanagers slimmer te laten samenwerken.